rss

Teaser Renault Laguna

  1. 08/05/2007
  2. Tags: Laguna, Renault, Teaser
    Vezi toate fotografiile (2)
    Acum putina vreme pe minisite-ul Laguna a inceput o campanie menita sa atraga atentia asupra viitoarei generatii a sedanului de clasa medie.

    Acum, aceasta actiune a luat amploare, francezii facand tot posibilul ca sa capteze atentia lumii asupra lansarii oficiale, eveniment ce va avea loc pe 4 iunie.

    In acest sens, au fost date publicitatii cateva fotografii oficiale in care se vad un far, un stop, volanul si panoul unei usi.

    Kit-ul de presa atasat nu uita sa preamareasca noul model. Noua Laguna este prezentata drept o masina spatioasa, perfecta pentru calatoriile lungi, dar care nu si-a uitat nici caracterul sportiv acasa.

    Ni se promite o calitate ridicata, ce va fi evidenta, iar pe frontul sigurantei active si pasive inginerii din Hexagon au drept tel obtinerea celor cinci stele EuroNCAP.

    Optimismul vizavi de saltul calitativ ce va fi facut ne face sa credem ca Renault vrea sa ridice un pic “rangul” Lagunei, care de acum nu se va bate doar cu Peugeot 407 sau Ford Mondeo, dar si cu reprezentantele premium ale clasei, cum ar fi Audi A4 sau Volvo S60.

    Aceasta miscare nu pare sinucidere curata datorita faptului ca, lucru demonstrat statistic, cererea pentru limuzine medii ieftine este in continua scadere.

    Ele se mai vand intr-un numar relativ mare cand marile companii europene isi reinnoiesc flotele. Renault spera ca o masina mai buna, pozitionata intr-un interval de pret mai ridicat, chiar daca se vinde intr-un numar mai mic, sa-i aduca un profit mai mare.
    Vizualizari: 982