rss

Team Velozzi pregateste un supercar electric

  1. 12/04/2007
  2. Tags: Supercar electric, Team Velozzi
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania de cercetari Velozzi a prezentat primele imagini ale proiectului unui automobil electric cu alura de supercar, ce va fi inscris in competitia X-Prize.

    Aceasta este rezervata unor concept-car-uri viabile din punct de vedere ale productiei de serie, ce pot atinge un consum de maxim 2,35 litri/100 km (echivalentul unei automomii de 100 mile cu un galon de combustibil) in conditiile unor termeni extrem de drastici privind emisiile poluante.

    Semanand destul de bine cu un Ferrari F430, masina celor de la Team Velozzi are asadar un motor electric alimentat de la o baterie litiu-ion usoara si extrem de eficienta, care la randul ei este reincarcata de o micro-turbina ce merge cu aproape orice fel de combustibil clasic (benzina, motorina, bio-diesel, etanol sau metanol).

    Velozzi a declarat ca vehiculul atinge fara probleme autonomia ceruta de concurs si ca au tinut foarte mult la designul masinii, motivand ca oamenii vor fi mult mai receptivi la vehiculele ecologice daca acestea vor fi si frumoase. Ai auzit, Toyota?
    Vizualizari: 1046
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »