rss

Tata planuieste un vehicul hibrid

  1. 09/03/2007
  2. Tags: Hibrid, TATA
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nici nu a luat bine maul audientei de la Geneva cu ambitiosul concept Elegante, ca indienii lui Ratan Tata surprind din nou prin anuntarea inceperii unor colaborari cu diverse companii din Europa si Japonia, in vederea dezvoltarii unor propulsii hibride si de tip fuel-cell.

    Dand dovada de realism, asiaticii au anuntat ca nu se pot ocupa singuri de asemenea proiecte, astfel incat nume precum Ballard Power Systems au inceput deja sa fie vehiculate in jurul acestui subiect.

    Tata doreste o expansiune rapida in Europa de Est, acolo unde vehiculele economice sunt la mare cautare; ca urmare, constructorul indian se va folosi de parteneriatul cu FIAT pentru a se implica si mai mult in aceasta regiune.

    In plus, italienii le-ar putea furniza cateva agregate care ofera posibilitatea alimentarii cu bioetanol, astfel incat Tata sa patrunda pe piete precum Marea Britanie, Spania si Italia (in ultimele doua indienii se asteapta sa vanda cam 15.000 de unitati anual).

    De fapt, singura piata exclusa din planurile patronului Ratan este cea americana, considerata momentan prea pretentioasa.
    Vizualizari: 993