rss

Tata Nano face prima victima omeneasca

  1. 24/09/2008
  2. Tags: Nano, TATA
    Vezi toate fotografiile (1)


    Tata Nano, cel mai ieftin automobil din lume, a costat deja o gramada de timp, nervi si bani. Disputa asupra locatiei noii fabrici i-a dus pe cei de la Tata Motors la tribunal si ar putea insemna pierderea unei investitii de 200 milioane de lire. Mai nou, insa, efortul de a pune pe roti cel mai ieftin automobil a dus la crima!

    Salariatii nemultumiti au fost chemati la o sedinta la care a luat parte atat conducerea Tata, cat si reprezentanti ai Cerlikon-Graziano Transmissions, firma italiana ce se ocupa cu fabricarea de piese auto. In sala au intrat doar cativa muncitori, insa peste o suta au asteptat rezultatul dezbaterii afara. La un moment dat, din interior s-a auzit un strigat de ajutor, iar gloata nervoasa de afara s-a napustit in camera, lovindu-l, la gramada, cu batele pe Lalit Kishore Choudhary, CEO Tata Motors, pana cand acesta a ramas fara suflare.

    La catva timp dupa incident, s-a aflat ca unii dintre participantii la "revolta" nici macar nu erau angajati ai companiei indiene!

    Deocamdata ancheta politiei este in desfasurare, insa TATA ramane cu o intrebare: sa il produca pe Nano in India, conform planurilor initiale, sau sa mute productia in afara granitelor, in speranta ca, astfel, vor fi evitate alte incidente violente pe viitor?
    Vizualizari: 840