rss

Tata Motors lanseaza noul Nano facelift

  1. 23/11/2011
  2. Tags: Tata Motors, Tata nano
    Vezi toate fotografiile (6)

    In speranta ca vor revitaliza vanzarile celei mai ieftine masini din lume, indienii de la Tata Motors au lansat versiunea facelift a modelului Nano. Cea mai ieftina varianta costa 2.000 Euro.

    Desi nu a inregistrat succesul scontat, modelul lansat in urma cu trei ani revine in atentia publicului dupa ce a fost supus unei operatiuni de restyling. Noul Nano beneficiaza de o paleta de nuante pentru caroserie mai bogata si este pus in miscare de un motor care dezvolta acum de 38 Cai Putere

    In ciuda aportului de putere, fie el de numai 3 CP, consumul mixt inregistrat este mai mic, citadina putand parcurge 100 de kilometri cu 4,08 litri, fata de cei 4.23 litri necesari pana in prezent. Nano facelift atinge o viteza maxima de 105 km/h.

    Autoturismul indian este disponibil cu trei varianta de echipare: Standard, CX si LX. Varianta CX ofera sase versiuni de culoare, scaun spate pliabil si aer conditionat. La versiunea de top LX masina dispune de inchidere centralizata si geamuri electrice fata.

    Versiunea de baza poate fi achizitionata pentru 2.000 euro, Nano CX costa 2.400 euro, iar cea de top are un pret de 2.800 euro.

    Desi Tata Motors si-a pus toate sperantele in aceasta masinuta, in ultimele sase luni au fost vandute numai 33.000 de exemplare. Vinovate de aceste rezultate sunt atat marketingul defectuos, cat si incendiile izbucnite din senin.











    Vizualizari: 1817