rss

Suzuki Flix Concept

  1. 09/01/2007
  2. Tags: Flix
    Vezi toate fotografiile (1)
    Anul trecut, American Suzuki Motor Corporation a lansat "Suzuki Live Series", o linie de concepte dedicate oamenilor care stiu sa-si traiasca viata, pasionatilor de aventura si cautatorilor de senzatii tari. Patru modele au fost lansate in cadrul acestui proiect: BaseCamp, Zuk, SXBox si Flix.

    Conform zicalei "aparentele inseala", acoperisul lui Flix este de fapt un ecran de 60 inch. Si asta nu e tot: automobilul mai este dotat cu un proiector de filme, astfel ca orice cladire sau perete destul de drepte pot servi drept ecran. Daca va ganditi la un interior de piele lasati-o balta! S-a demodat de mult.

    Acum la moda este plusul, iar niponii au optat si ei pentru acest material. La capitolul "aparatura de ultima generatie" mai amintesc DVD player-ul de inalta definitie, cu hard integrat, sistemul de sonorizare THX/SDS-theater, difuzoarele care pivoteaza, dar si luminitele rosii de la exterior, pozitionate sub usi.

    Rolul acestora? "Sa le dea de inteles celor aflati intamplator in jur ce faci in masina, atunci cand preferi sa vizionezi un film", conform declaratiilor celor de la Suzuki. Normal - filmul n-ar mai avea haz daca cei de afara nu ar sti ce faci tu...
    Vizualizari: 569