rss

Suzuki a lansat noul Wagon R

  1. 26/09/2008
  2. Tags: Japonia, Stingray, Suzuki, Wagon R
    Vezi toate fotografiile (9)

    Incepand de azi, japonezii vor putea cumpara noul Suzuki Wagon R si versiunea sport Wagon R Stingray, urmasi ai unui model ce a capatat in timp statut de bestseller.

    Aproape la fel de cubic ca si predecesorul sau, noul Wagon R se adreseaza mai mult clientelei feminine, interesata de masini cu look simpatic si culori pastelate, in timp ce Wagon R Stingray, cu ale sale tente agresive si nuante mai inchise vizeaza in mod cert preferintele consumatorilor de sex masculin.

    Mini-ul cu aspect de people-carrier se prezinta cu un aer ceva mai prietenos decat inainte, dar si cu un ampatament mai generos care se va reflecta inevitabil si pozitiv asupra spatiului din habitaclu.

    Paleta de motoare disponibila pentru piata japoneza se rezuma la doar doua agregate, respectiv versiunile turbo si aspirata ale unui motor de numai 660 cmc; pe de alta parte, gama transmisiilor este sensibil mai variata, Suzuki oferind una din cele doua cutii automate – cu patru sau cinci trepte – sau una cu variatie continua, in functie de echipare.

    Mai mult, varianta Wagon R Stingray turbo cu transmisie CVT primeste si un set de padele montate in spatele volanului, prin intermediul carora soferul poate exploata potentialul celor 64 CP inchisi sub capota.

    Niponii spera ca designul si noutatile aduse de familia lui Wagon R sa convinga circa 18.000 de clienti in fiecare luna, un obiectiv ce va fi ajutat si de un numar important de versiuni speciale ce vor fi eliberate in viitor.

    Vizualizari: 1570