rss

Suspensii inteligente de la Abt

  1. 04/03/2007
  2. Tags: Abt, Suspensii
    Vezi toate fotografiile (3)
    Unul dintre cei mai importanti tuneri neoficiali ai grupului VAG (daca nu cel mai important) vrea sa dovedeasca ca puterea nu este totul intr-un joc de-a soarecele si pisica cu pelicula de asfalt.

    Pe un drum virajat manevrabilitatea devine cruciala, iar Abt este constient de asta si o dovedeste odata cu lansarea unor noi sisteme de amortizare, numite ISC.

    ISC vine de la Intelligent Suspension Control si presupune existenta unor amortizoare speciale, care identifica conditiile de drum din momentul rularii, adaptandu-se la stilul de condus al celui de la volan si schimbandu-si setarile (daca e cazul) in cateva fractiuni de secunda.

    Pe piata exista multe amortizoare care pot executa actiuni similare, dar cele produse de Abt si un avantaj major: nu au nevoie de control electronic.

    Pe scurt, un sistem hidraulic cu doua circuite pentru ulei identifica frecventa socurilor si controleaza forta de amortizare inchizand si deschizand o valva speciala.

    Prin acest tip de constructie, suspensia masinii poate fi ajustata rapid si automat de pe pozitia "confort" pe cea de "sport" si viceversa, modificand vizibil gradul de incisivitate care se poate atinge pe viraje.

    Odata cu montarea noilor amortizoare, Abt garanteaza nu numai o tinuta de drum superioara si o tractiune mai eficienta, ci si un look mai sportiv pentru masina, avand in vedere ca suspensiile pot fi coborate cu pana la 40 de mm.

    Din pacate, suspensiile Abt vor fi ajustate astfel incat masina sa aiba un caracter usor subvirator, tunerul mizand pe faptul ca situatiile dificile vor fi mai usor de abordat prin manevre mai putine.

    Cineva sa le spuna ca strica petrcerea...
    Vizualizari: 1544
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »