rss

Sursa de individualitate si aura de motorsport: accesorii BMW M Performance pentru primul BMW M3 Touring

  1. 11/09/2022
    Vezi toate fotografiile (6)

    Primul BMW M3 Touring xDrive este individualistul charismatic al portofoliului BMW M GmbH de automobile sport de inalta performanta. Iar factorul sau de evidentiere poate fi marit suplimentar prin adaugarea de accesorii BMW M Performance specifice modelului - disponibile de la lansarea lui M3 Touring, care incepe in noiembrie 2022. Aceste optiuni retrofit din gama de Accesorii Originale BMW ofera solutia ideala pentru clientii care doresc sa adauge si mai multa dinamica atat designului atragator al BMW M3 Touring, cat si caracteristicilor sale convingatoare de condus.
    Dotarile exterioare sofisticate din fibra de carbon aduc un avantaj vizual mai clar
    O gama larga de componente M Performance pentru exterior, dezvoltate special pentru BMW M3 Touring, pun in lumina si mai mult genele de motorsport din centrul noului model. Toate componentele din fibra de carbon sunt fabricate din CFRP (plastic armat cu fibra de carbon) cu un strat de finisaj transparent si perfectioneaza aspectul sportiv al masinii din toate unghiurile. Spliterul frontal M Performance din fibra de carbon si aripioarele M Performance din fibra de carbon creeaza un aspect frontal inspirat clar de masinile de curse DTM.
    Air breathers M Performance din fibra de carbon si capacele M atractive ale oglinzilor exterioare, ambele realizate manual meticulos din CFRP, aduc elemente proaspete care atrag privirile cand automobilul este vazut din lateral. Iar aripioarele spate M Performance din fibra de carbon, difuzorul spate M Performance din fibra de carbon si spoilerul M Performance de pe plafon prezinta in mod sublim partea spate proeminenta.
    Sistem de evacuare din titan si optiuni de suspensie specifice modelului
    Sistemul de evacuare M Performance din titan subliniaza prezenta sportiva extrovertita a M3 Touring printr-un cvartet central de tevi de evacuare - si aduce zambete pe figuri prin acustica veritabila de masina de curse. Amortizorul spate si modulul de ornamente sportive ale tevii de esapament - ambele din titan - accentueaza cu indrazneala coloana sonora caracteristica a motorului cu sase cilindri in linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo. Angajamentul fata de designul usor asigura ca amortizorul este cu aproximativ 30% mai usor decat elementul standard.
    Dinamica impresionanta a BMW M3 Touring este imbunatatita si mai mult de suspensia sport M Performance cu garda reglabila. Prin coborarea sistemului coilover (amortizor si arc elicoidal) - si, prin urmare, a centrului de greutate al masinii - si reducerea miscarilor de ruliu, permite viteze mai mari in viraje. Placutele de frana sport M Performance de la rotile fata si spate sunt extrem de eficiente atat pe sosea, cat si pe circuit.
    Jantele forjate M Performance ating cele mai inalte standarde de calitate pentru un stil de condus extrem de sportiv, se integreaza fara efort in designul general al masinii si sunt echipate cu anvelope sport care ofera aderenta optima. Fiecare janta este sculptata dintr-o singura bucata de aluminiu si prelucrata cu mare precizie, iar baza jantei este intinsa printr-un proces de formare in flux. Jantele reprezinta o propunere convingatoare prin durabilitatea lor exceptionala, stabilitatea de varf, functionarea cu siguranta deplina si designul atractiv din punct de vedere vizual. Jantele forjate M Performance cu design Y-spoke si finisaj Jet Black mat au un caracter foarte intens de masina de curse. Au 19 toli in fata si 20 de toli in spate si toate au inchidere centrala. Completarea selectiei este facuta de jantele forjate M Performance cu design cross-spoke (fata: 20 toli, spate: 21 toli). Acestea pot fi comandate fie in finisaj Jet Black mat, fie - pentru un caracter unic suplimentar - intr-unul Frozen Gold Bronze.
    Sentiment de motorsport pentru interior
    Elementele sofisticate din fibra de carbon si Alcantara aduc in interior ADN-ul de motorsport al BMW M. Panourile ornamentale interioare M Performance din fibra de carbon cu pori deschisi si acoperire mata se combina cu doua suporturi mari pentru genunchi, cu suprafete din Alcantara, care optimizeaza suportul pentru conducator in viraje foarte stranse. Husele pentru spatar M Performance confera scaunelor conducatorului si pasagerului din fata aura de inalta calitate a masinilor de curse. Elementele decorative din fibra de carbon pentru tetiere au un aspect vizual sporit datorita unui finisaj cu lac din poliuretan si au un luciu ridicat, in timp ce restul panoului din spate este decorat cu Alcantara rafinata, cu o emblema M Performance integrata din aluminiu. Cotiera centrala M Performance din Alcantara, care adauga un detaliu suplimentar prin cusaturile decorative in culorile BMW M GmbH si emblema M Performance, completeaza atmosfera exclusiva din cockpitul masinii de curse.
    Noile logo-uri M Performance pentru proiectoarele LED ale usilor semnaleaza pasiunea pentru motorsport si sentimentul de traditie. Iar clientii isi pot comanda acum masinile si cu mesajul "50 Jahre BMW M" care marcheaza aniversarea a 50 de ani de la fondarea BMW M.

    Vizualizari: 1023