rss

Surf’s Up! Fiat vantura plaja cu Portofino

  1. 27/08/2008
  2. Tags: Fiat, Fiorino, Portofino
    Vezi toate fotografiile (2)

    FIAT si-a redescoperit de ceva vreme vocatia pentru masini mici si simpatice, insa se pare ca lucrurile frumoase abia au inceput cu noul 500.

    Drept dovada sta acest concept-car pe nume Portofino, ce evoca modelele FIAT dedicate aventurilor pe plaja fabricate in anii ’60.

    La origine un minivan Fiorino, Portofino – numit dupa un oras italian vestit pentru plajele sale de vis – ofera spatiu pentru cinci persoane intr-un habitaclu extrem de deschis, lipsit atat de acoperis, cat si de portiere.

    Tema nautica este ingenios exploatata cu ajutorul podelei din lemn laminat (ce imita, evident, puntea vaselor), in timp ce tapiteria din material impermeabil se va dovedi de nepretuit in fata atacului apei sarate.

    FIAT planuieste sa lanseze si o versiune acoperita cu un soi de prelata, numai buna pentru protectia impotriva soarelui puternic sau ploii, insa, deocamdata cel putin, Portofino va ramane la stadiul de concept.

    Masina va fi prezentata oficial la evenimentul Caravan Salon din Dusseldorf, unde mai mult ca sigur italienii vor masura nivelul de entuziasm al publicului.

    Asa ca, daca sunteti prin zona intre 29 august si 7 septembrie, dati o fuga si, eh, faceti valuri...

    Vizualizari: 1013
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »