rss

Suportii de numar personalizati, cea mai eficienta promovare in aglomeratia din trafic

  1. 22/03/2019
  2. Tags: numar, placuta inmatriculare, suport numar, suport placute
    Vezi toate fotografiile (8)
    Ce faci cand stai in aglomeratie, bara la bara? Te uiti in toate partile, in fata, ai timp sa vezi ce se intampla in jurul tau. Si cel mai usor iti iese in evidenta numarul de inmatriculare al masinii din fata ta. Nu conteaza ca esti in coloana, la supermarket sau in parcare, numerele de inmatriculare sunt foarte vizibile si noi le retinem involuntar. Asa au aparut suportii de numar personalizati care s-au dovedit a fi o unealta de marketing extrem de eficienta.

    RMC SUPORT MOTORS va sta la dipozitia dumneavoastra din 1993, acumuland experienta de-a lungul anilor in fabricarea de suporti numere inmatriculare. Garantam originalitate fara a limita imaginatia dumneavoastra. Pentru noi seriozitatea este standardul dupa care ne-am ghidat de-a lungul anilor. Acordam aceeasi atentie si minutiozitate fiecarui produs fabricat si comercializat de catre compania noastra. Diversificarea productiei in decursul anilor ne-a adus in acest moment sa avem cel mai mare catalog de suporti numere auto de pe piata, ne alterand calitatea fiecarui produs in parte.

    Produsele noastre au fost gandite in baza principiilor de originalitate si durabilitate. Echipa noastra de grafica vine in ajutorul fiecarui client pentru a aduce inbunatatiri sau a creea un concept  pentru afacerea dumneavoastra sau pentru designul personalizat dorit. Stam la dispozitia dumneavoatra si va oferim :
        • placi de inmatriculare vehicule lente
        • numere de utilaje
        • numere de parcare
        • suporti numere auto

    Toate acestea putand fi personalizate, respectand dorintele si cerintele dumneavoastra. Materiile prime pe care le folosim la fabricarea tuturor produselor noastre sunt de cea mai inalta calitate si sunt conform legislatiei in vigoare.
    Suportii de numere auto personalizati sunt o forma de publicitate vizuala si de impact fiind printre cele mai eficiente medode de a te face cunoscut cu un buget  mic.

    Suportul numarului auto este un element atat necesar cat si obligatoriu  la orice autovehicul. Astfel imbinand necesarul reprezentat aici de obligativitatea de a avea un suport pentru numarul de inmatriculare cu partea utila reprezentata de expunerea unei marci in trafic.

    Catalogul nostru de produse reprezinta eforturile noastre de a acoperii o piata care devine cat mai dezvoltata zi de zi.

    Suportii PP sunt fabricati din propilena flexibila (rama) iar bagheta este din polistiren. Suporti sunt personalizati prin tehnica serigrafiei la comanda. Pe suprafata baghetei se aplica un strat de vopsea superioara printr-un sablon cu decupari. Bagheta si rama suportului se pot personaliza intr-o gama variata de culori.

    Suporti PS sunt fabricati in totalitate din polistiren. Tehnologia de aplicare a culorii, textului si siglei este serigrafia.

    Suport cu bagheta relectorizanta printata. Tehnologia printului digital ne-a ajutat sa creem un produs realizat din polipropilena cu o bagheta fabricata din polistiren. Un produs destinat clientilor care doresc o vizibilitate sporita a suportului de numar.

    Suporti cu inscriptionare 3D. Acesti suporti ofera eleganta si distinctie, accentueaza prestigiul brandului cu care sunt personalizati. Inscriptionarile 3D sunt protejate si acoperite cu o folie de transfer termic de calitate superioara. Gama de culori prezenta la acest produs este foarte variata. Pesonalizarea 3D se realizeaza pe bagheta suportului prin injectarea directa de material plastic in matrita de lucru.

    Suportii cu bagheta convexa -  Doming Frames. Suporti care sunt o alternativa pentru suportul 3D. Bagheta este realizata din polistiren iar rama fiind fabricata din polipropilena. Aceasta tehnica de imprimare digitala ofera culori profunde si vii, fiind protejata de razele UV de un amestec protector de rasina

    Suporti Jeep. Suporti care sunt realizati din polipropilena cu o bagheta fabricata din polistiren. Toate imbracate intr-o culoare neagra. Procedeul de imprimare este serigrafia, aplicarea pe suprafata baghetei a unui strat de vopsea printr-un sablon.

    Suporti moto. Suporti cu bagheta detasabila care  pate fi personalizata in culori diferite, se poate adauga text, sigla etc. Este folosita tehnica serigrafiei.

    Suporti metalizati. Oferim produsul intr-o gama larga de culori finisat cu un aspect cromat realizat prin tehnica de metalizare in vid,  acest lucru facand ca produsul sa aiba un aspect spectaculos si atractiv din punct de vedere optic. Accesoriu “obligatoriu” de tuning auto.

    Suporti HP realizati cu ajutorul tehnologiei de transfer termic, cunoscuta si ca tehnica de stantare la cald. Cu doua plusuri, incontestabila durabilitate si rezistenta la conditii externe. Design cromat obtinut prin aplicarea directa a foliei de transfer termic pe suport. Livram spre clientul final fiecare suport impachetat individual. Produs disponibil in diferite culori.

    Suporti cu imprimare hridrografica. Suport fabricat din polistiren cu un design elegant si spectaculos oferit de imprimarea hidrografica care este o tehnica de transfer al imprimarii prin apa. Acest produs ofera un aspet vizual spectaculos dand o nota de eleganta si unicitate masinii dumneavoastra.

    Vizualizari: 3803
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »