rss

Super Leon de la Je Design

  1. 18/01/2007
  2. Tags: SEAT
    Vezi toate fotografiile (2)
    Je Design, tunerul din Leingarten specializat in modificarea modelelor grupului VW, se poate mandri cu un lucru greu de egalat: el a reusit sa modifice modelul SEAT Leon cu doua luni inainte ca acesta sa fie lansat oficial pe piata!

    Acum, la ceva vreme de la aceasta isprava, a venit randul ca versiunile FR sa primeasca botezul focului.

    Intreaga operatiune tehnica este anuntata de un tuning exterior destul de consistent, ce presupune praguri, spoilere sport si grila de radiator noi, „pleoape” pentru faruri, guri de ventilatie suplimentare, patru tevi de esapament cromate si – cireasa de pe tort – usi frontale cu deschidere verticala.

    In plus, in cele patru colturi ale caroseriei odihnesc roti cu jante multispitate speciale – la alegere de 17, 18 sau 19 inch –, sustinute de suspensii sport reglabile, ce pot cobori masina oriunde pe intervalul 35-65 mm.

    Je Design anticipeaza ca cele doua versiuni vor fi serios puse la incercare de catre proprietarii lor, tunerul montand si un set de frane performante, cu discuri de 330 mm si etrieri cu 4 pistonase pe rotile din fata.

    Oricare dintre aceste masini pot trezi sentimente pe care nu credeati ca le puteti dezvolta vreodata, dar cei mai intelepti ar pune la naftalina nerabdarea si ar mai astepta putin: in atelierele din Leigarten, chiar pe masura ce cititi aceste randuri, se afla in pregatiri Leon Cupra...
    Vizualizari: 920