rss

Super Aguri vrea locul 8

  1. 05/09/2007
  2. Tags: Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fara indoiala, putini erau cei care anticipau ca Super Aguri sa reuseasca sa prinda un loc intre primele 8. Ei bine, acesta este realitate, team-ul nipon clasandu-se inaintea celor de la Honda, Toro Rosso si Spyker. Iar cei de la Super Aguri spera sa-l pastreze pana la finele sezonului.

    Conducerea echipei este optimista in acest sens, afirmand ca rivalii nu vor putea sa obtina rezultate care sa le permita sa-i devanseze. "Masinile tuturor sunt extrem de fiabile, astfel ca este de asteptat ca team-urile fruntase sa-si aconteze locurile in puncte. Daca previziunile noastre sunt respectate, atunci rivalii nostri nu vor putea sa intre in primele 8 locuri si nu au cum sa ne depaseasca", spune directorul sportiv, Graham Taylor.

    In ceea ce priveste viitorul, cei de la Super Aguri sunt optimisti. Ei spun ca Sato si Davidson au demonstrat ca se poate conta pe ei, tehnicienii pregatesc un monopost propriu pentru 2008, astfel incat teamul care are sediul la Leafield spera sa repete si anul viitor ispravile din 2007.
    Vizualizari: 530