rss

Supensii H&R pentru Audi A5/S5

  1. 28/07/2007
  2. Tags: A5, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ca majoritatea modelelor Audi cu ceva tenta sportiva, si coupe-ul de clasa medie a celor din Ingolstadt arata foarte bine legat si chiar agresiv, mai ales cu un pachet sport din care sa iasa in evidenta prezenta unor jante de dimensiuni generoase.

    Totusi, cei de la H&R invita clientii lui A5 sa mai urce un nivel cu un nou tuning de suspensie, menit sa accentueze atat calitatile dinamice ale trenului de rulare, cat si forta designului exterior.

    Un A5/S5 asemenea echipat se va simti in primul rand mai stabil si mai sigur din spatele volanului, suspensiile H&R coborand masina si centrul ei de greutate cu 35 mm (pentru A5) si 25 mm (pentru S5).

    Concomitent, profilul coupe-ului va castiga la la capitolul eleganta datorita faptului ca jantele de 18 sau, dupa caz, de 19 inch vor umple perfect pasajele descrise de aripi.

    Specialistul din Lennestadt ofera de asemenea si un upgrade pentru barile stabilizatoare, precum si un kit de distantare a rotilor de pe aceeasi axa, astfel incat masina sa devina mai stabila si, evident, mult mai artagoasa din punct de vedere vizual.

    Probabil, toate astea vor fi urmate in curand de un “tratament” de ingrasare a bosajelor
    Vizualizari: 893