rss

Sufrageria in miscare: Ford Airstream

  1. 11/01/2007
  2. Tags: Airstream, Ford
    Vezi toate fotografiile (2)
    Conceptul de monovolum Ford Airstream, cum arata si numele sau, a fost construit in colaborare cu producatorul de rulote Airstream, care practic monopolizeaza piata de specialitate din SUA. Ocazia? 75 de ani de cand exista acest business.

    Rezultatul este pe masura ocaziei, Ford Airstream fiind impresionant indiferent daca vorbim de finisajul exterior gen OZN sau de interiorul ce se preteaza pentru organizarea unui bal de absolvire.

    Asta inseamna ca autonomia lui Airstream nu are de suferit, fiind la fel de mare ca a unor modele similare, dar dotate cu motoare cu ardere interna.

    Mai mult, furnizorul pilelor de combustie (Ballard) a declarat ca acestea sunt mult mai usoare si mai mici ca de obicei, fiind capabile sa functioneze in parametri normali si la temperaturi scazute.

    Date exacte n-au fost date publicitatii, dar departamentul de marketing se jura ca nu ne duce cu zaharelul…

    Drept concluzie, putem sa spunem ca acest concept este unul extrem de reusit, singurul pacat al sau fiind ca s-a “nascut” intr-un moment neprielnic: cu miliarde de dolari pierderi, Ford nu are incotro decat sa ii curme din start o posibila cariera...
    Vizualizari: 987