rss

Subaru va aduce la Detroit Legacy Concept

  1. 17/12/2008
  2. Tags: Legacy Concept, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca Subaru nu va dezvalui la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie viitorul coupe compact cu tractiune spate pe care il va dezvolta in colaborare cu cei de la Toyota. In schimb, constructorul nipon va prezenta in premiera mondiala conceptul Legacy, ale carui elemente design vor fi preluate de noua generatie a lui Legacy ce va ajunge in showroom-urile americane in primul trimestru din 2010.

    Imaginea teaser pe care a dat-o publicitatii Subaru tradeaza faptul ca Legacy Concept va afisa un design mult mai agresiv, in special la partea frontala, linii mai pronuntate si niste bosaje mai pronuntate.

    Cat despre interiorul acestui prototip, japonezii sustin ca acest concept "va ingloba cea mai noua tehnologie si arhitectura si va oferi totodata un confort deosebit pentru ocupantii masinii".

    Subaru Legacy Concept care va fi prezentat la Detroit va ascunde sub capota un propulsor Boxer de 3,6 litri, ce va fi completat de sistemul de tractiune integrala al producatorului nipon Symmetrical All Wheel Drive.

    Vizualizari: 770