rss

Subaru Legacy de la DAMD

  1. 02/03/2007
  2. Tags: Subaru legasy
    Vezi toate fotografiile (2)
    Rareori avem ocazia sa prezentam lucrarile unor tuneri japonezi, unul din multele motive fiind acela ca le fac aproape in exclusivitate doar pentru ei.

    Totusi, ca sa va demonstram ca nu am uitat de aceasta scoala spectaculoasa, auto.ro va prezinta ultima creatie a celor de la DAMD, bazata pe Subaru Legacy Tourer.

    Break-ul japonez are oricum un design reusit si performantele unei masini sport, dar niponii de la DAMD s-au gandit ca nu ar fi rau ca forta motoarelor boxer sa iasa si mai clar in evidenta.

    Ca urmare, masina a primit un pachet stilistic exterior complet ce dovedeste ca nu trebuie sa eviti combi-urile pentru a ramane un tip cool: jante de 19 inch Racing Sparco, un bumper complet nou in fata, pe care odihneste o grila a la „single frame” aflata in tema cu cele doua nervuri de pe capota (optional cromata), praguri sport si un difuzor spate, flancat de doua evacuari amenintatoare.

    Pretul cele mai scumpe versiuni ale acestui kit ajunge la 180.900 de yeni (in care este inclusa o grila de radiator din fibra de carbon), dar nu va speriati: in banii nostri, abia daca depaseste 1.150 de euro...
    Vizualizari: 734