rss

Subaru Impreza WRX STI de la Perrin Performance

  1. 25/03/2008
  2. Tags: Impreza wrx sti, Perrin performance, Subaru
    Vezi toate fotografiile (8)
    Rand pe rand, cei care au avut sansa de a pilota un Impreza WRX STI s-au plans din cauza faptului ca masina nu mai este acel bolid extrem de odinioara, japonezii cazand prada ispitei de a transforma-o intr-o produs ceva mai prietenos cu clientii.

    Cei care adora insa sa priveasca cum li se albesc incheieturile degetelor in timp ce incearca sa imblanzeasca golul din stomac au de azi incolo o solutie, sosita sub forma unui kit de modificari tehnico-estetice propuse de americanii de la Perrin Performance.

    Nimic nu a ramas neatins de mana yankeilor – motor, suspensii (cu "dedicatie" de la H&R), evacuare, caroserie –, astfel incat, multumita in special unui turbocompresor mai mare, STI ajunge sa dezvolte 385 CP si 540 Nm (desi, dupa spusele celor care l-au creat, el ar fi putut suporta si puteri de peste 400 CP).

    Deocamdata, departamentul de PR al celor de la Perrin nu a comunicat de ce este in stare exact acest Impreza, insa ceva ne spune ca performantele sale sunt destul de "consistente" incat sa te faca sa uiti de bizara solutie aleasa pentru a vopsi caroseria.
    Vizualizari: 1025