rss

Subaru Impreza si WRC Concept vin la Frankfurt

  1. 09/08/2007
  2. Tags: Subaru Impreza, WRC Concept
    Vezi toate fotografiile (2)
    Dupa ce au socat lumea de peste Ocean cu designul incredibil de sters al noii Impreza, Subaru va repeta isprava luna viitoare la Frankfurt cand este programata lansarea europeana a acestui model.

    Totusi, pentru a mai ridica putin moralul fanilor sai, marca japoneza va aduce si un concept numit, simplu, WRC, pe care il vom vedea probabil intr-o forma mai mult sau mai putin schimbata in viitoarea editie a  campionatului mondial de raliuri.

    Mai intai insa, cate ceva despre Impreza, o masina care, cel putin in ceea ce priveste aspectul exterior, va pierde clar batalia cu inamicul de o viata, Mitsubishi Lancer. Pe de alta parte, niponii vor recupera cu siguranta la capitolul tehnic, acolo unde sistemul de tractiune integrala simetric si motoarele boxer vor face legea.

    Apropo de propulsoare, modelul Subaru va oferi pentru inceput o gama destul de restransa, clientii neavand la dispozitie decat doua agregate: unul de 1,5 litri si binecunoscutul motor de doi litri.

    Cat despre ceea ce va deriva din Concept WRC, stati pe aproape si probabil il veti vedea pe Solberg la anul zburand pe un drum plin de praf, pietre sau zapada, serpuind printre copacii unei paduri multicolore.

    Sau mai asteptati inca putin si aceeasi masina, usor imblanzita, va fi pusa chiar la dispozitia voastra, arma suprema in eternul conflict cu Mitsubishi Lancer Evo.
    Vizualizari: 862
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »