rss

Subaru face deja facelift la Impreza

  1. 30/07/2007
  2. Tags: facelift, Impreza, Subaru
    Vezi toate fotografiile (2)
    Nici nu aparusera bine primele poze cu noul Impreza (foto jos, dreapta) ca deja presa discredita masina fara sa o fi condus-o macar un kilometru.

    Cauza? Designul total fad, lipsit parca si de cea mai mica urma de creativitate. Nici vorba de un concurent pe masura efervescentului Mitsubishi Lancer, care pare ca a inteles pe deplin ca un pic de trendy nu inseamna ceva rau, dimpotriva.

    Primind un feed-back atat de violent, Subaru s-a grabit sa prezinte o varianta revizuita, prima modificare dintr-o serie, probabil foarte lunga, ce va urma.

    Aripa australiana a companiei a hotarat sa schimbe hidoasa grila frontala a lui WRX, in momentul in care facelift-ul oficial inca se mai lasa asteptat pentru doi ani.

    Credem ca acest termen nu mai e realist si ca niponii vor introduce modelul revizuit (care chiar arata mai bine) peste tot in lume, mai ales ca Evo X este de-a dreptul exuberant.

    Sau s-ar putea sa se incapataneze si sa sufere in tacere, insa nu credem ca cineva vrea ar vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asa ceva.

    Daca producatori coreeni cu mult mai putin pedigree au reusit sa puna mana pe un designer ca lumea, nu vedem, dar chiar nu vedem, ce ii impiedica pe cei de la Subaru sa faca la fel...
    Vizualizari: 967