rss

Studiu de design: Acura 2+1 Coupe Concept

 1. 19/12/2008
 2. Tags: Acura, Acura 2+1 Concept, Honda, NSX
  Vezi toate fotografiile (5)

  Victima a recesiunii economice globale, noua generatie a supercarului Honda/Acura NSX cu motor V10 nu va mai fi produsa, insa asta nu-i impiedica pe fanii marcii nipone sa continue sa viseze.

  Designerul columbian Leon Paz s-a gandit sa le faca acestora o surpriza cu ocazia Sarbatorilor de iarna si a realizat conceptul Acura 2+1 pe care il vedeti in aceste fotografii si pe care l-a desenat in perioada in care a lucrat la Honda R&D Americas.

  Galerie foto aici

  Prototipul afiseaza un aspect agresiv care adopta ceea ce Leon Paz descrie ca fiind un limbaj de design multi-fateta. "Ideea a fost sa imprim caroseriei un design foarte agresiv si sa-l pastrez foarte simplu in partea superioara a masinii unde am desenat un acoperis cu o linie dinamica si lina", a explicat Paz.

  Unul dintre cele mai interesante elemente de design ale conceptului Acura cu o configuratie a interiorului de 2+1 locuri este acel plafon transparent care se prelungeste catre partea posterioara si permite astfel ca motorul sa poata fi vazut din afara.

  Vizualizari: 1214
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »