rss

Studiu de design: Acura 2+1 Coupe Concept

  1. 19/12/2008
  2. Tags: Acura, Acura 2+1 Concept, Honda, NSX
    Vezi toate fotografiile (5)

    Victima a recesiunii economice globale, noua generatie a supercarului Honda/Acura NSX cu motor V10 nu va mai fi produsa, insa asta nu-i impiedica pe fanii marcii nipone sa continue sa viseze.

    Designerul columbian Leon Paz s-a gandit sa le faca acestora o surpriza cu ocazia Sarbatorilor de iarna si a realizat conceptul Acura 2+1 pe care il vedeti in aceste fotografii si pe care l-a desenat in perioada in care a lucrat la Honda R&D Americas.

    Galerie foto aici

    Prototipul afiseaza un aspect agresiv care adopta ceea ce Leon Paz descrie ca fiind un limbaj de design multi-fateta. "Ideea a fost sa imprim caroseriei un design foarte agresiv si sa-l pastrez foarte simplu in partea superioara a masinii unde am desenat un acoperis cu o linie dinamica si lina", a explicat Paz.

    Unul dintre cele mai interesante elemente de design ale conceptului Acura cu o configuratie a interiorului de 2+1 locuri este acel plafon transparent care se prelungeste catre partea posterioara si permite astfel ca motorul sa poata fi vazut din afara.

    Vizualizari: 1305