rss

Stig dezvaluie cele mai proaste masini conduse in era Top Gear

  1. 03/05/2011
  2. Tags: alfa romeo 8C Competizione, Cadillac escalade, Dodge Charger, Stig
    Vezi toate fotografiile (4)

    Ben Collins, cunoscut ca ex-Stig din celebra emisiune Top Gear, continua sa faca valuri prin declaratiile pe care le face. Dupa despartirea scandaloasa de englezi si trecerea la concurentii Fifth Gear, pilotul britanic a alcatuit o lista pentru site-ul australia Drive a celor mai proaste masini conduse in perioada Top Gear.

    Nominalizarea Alfa Romeo 8C Competizione, cazut in dizgratia lui Ben Collins, va aduce cu siguranta reactii negative in randul fanilor marcii italiene, cu atat mai mult cu cat acest autoturism este un vector de imagine important. La capitolul critici, fostul Stig a punctat franele si tinuta de drum.

    Lista neagra include un alt model italian. Fiat Multipla este considerat “prea personal” din punct de vedere al designului. Unde mai pui ca motorizarile sunt slabe?

    Si Cadillac Escalade a primit un dus rece, fiind criticat din cauza consumului mare de carburant, precum si pe fondul prestatiilor indoielnice pe teren accidentat. Nici calitatea generala a off-roader-ului nu l-a impresionat pe Collins, ba dimpotriva.

    Continuam cu modele americane pentru ca inca un autoturism de peste Ocean. Dodge Charger a primit cateva bile negre: greutatea prea mare raportata la puterea propulsoarelor si transmisia automata lenta.

    Ben Collins a mai criticat brandul britanic TVR, in special modelul Sagaris, atat de apreciat de fostul coleg Jeremy Clarkson. Motive au existat: lipsa manerelor portierelor si scaunele incomode. Lipsa sistemelor ABS si ESP se fac vinovate de manevrabilitatea dificila.

    Criticile nu se opresc aici: nici la capitolul aerodinamica Sagaris nu sta prea bine: elementele aerodinamice sunt prost fixate de caroserie si nu au niciun un rol de optimizare a tinutei de drum.

    Asteptam replica fostilor camarazi de la Top Gear. Va fi cel putin la fel de suculenta.

    Vizualizari: 4921
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »