rss

STI se joaca cu Subaru Liberty

  1. 12/04/2007
  2. Tags: STI, Subaru Liberty
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nu, Subaru nu are in gama un model secret de care nu a auzit nimeni pana acum, ci doar acesta este numele sub care este cunoscut Legacy in Australia.

    La fel de activi acolo ca si, eh, oriunde in lume, cei de la STI au pregatit un tuning in serie limitata (doar 300 de exemplare) pentru marea limuzina Subaru.

    Disponibil pentru versiunile Spec. B, sedan sau combi atat cu cutie manuala cat si automata, programul de modificare al partii tehnice include, printre altele, o crestere de putere de 14 CP (pana la 264 CP) si una de cuplu de 11 Nm (pana la 350 Nm), un schimbator de viteze cu tija scurta (pentru cutiile manuale) si o revizuire a raspunsului la schimbarea treptelor (pentru cele automate), jante Enkei de 18 inch incaltate cu Pneuri Pirelli P-Zero Rosso, amortizoare Bilstein cu setari sport si arcuri mai tari, bucsi uniball, o evacuare sport si un eleron discret pentru versiunile in patru usi.

    Nu lipsesc nici dotarile de confort, precum scaunele cu ajustari electrice, tapitate in piele, si sistemul audio premium McIntosh cu 14 difuzoare si magazie pentru sase CD-uri, intregul pachet tehnic si „decorativ” ridicand pretul masinii la aproximativ 65.000 de dolari australieni (in jur de 40.000 de euro).

    O afacere buna, daca s-ar putea face si aici...
    Vizualizari: 985