rss

Stelistii au testat gama Audi

  1. 22/03/2007
  2. Tags: Audi, Drive-test, Steaua Bucuresti
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fotbalistii echipei Steaua Bucuresti au participat joi dupa-amiaza la un drive-test cu masini Audi. Testul s-a derulat pe aleile din jurul stadionului Steaua, jucatorii avind posibilitatea de a simti, pe viu, si calitatile a doi dintre pilotii din CRR, Bogdan Marisca (are in palmares titlul national in 2005) si Adrian Dragan.

    Jucatorii si-au testat si indeminarea, cei mai buni fiind virfurile Cyril Thereau si Valentin Badea. "Nu se compara cu adrenalina pe care o simti atunci cand dai un gol. Nu m-am gandit sa ma fac pilot de raliuri,dar imi place foarte mult sa conduc", a declarat francezul.


    Brazilienii Elton si Andrey nu au stat nici ei deoparte, aratindu-se extrem de entuziasmati, lucru demonstrat si de faptul ca au fost ultimii care au lasat volanul masinii din mana.

    Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a spus: "Nu mi-a fost frica, deoarece am fost copilot alaturi de profesionisti ai volanului. Pentru mine a fost primul drive-test din viata, desi am 42 de ani. Pot sa spun ca este foarte usor sa pilotezi, dar este mult mai greu sa fii un pilot bun".
    Vizualizari: 965