rss

SsangYong va fi vandut in Romania de New Kopel Group

  1. 04/07/2011
  2. Tags: Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    Divizia de import auto a grupului introduce in portofoliul sau automobilele coreene Ssangyong, incepand cu ultimul trimestru al anului

    New Kopel Group, prin intermediul diviziei sale – New Kopel Car Import,  este noul importator unic in Romania al marcii coreene de automobile SsangYong. Livrarea automobilelor va incepe in ultimul trimestru al anului 2011.

    “Credem in viitorul Ssangyong si intentionam sa valorificam din plin potentialul brandului care va creste in special datorita faptului ca SYMC a devenit membru al Mahindra & Mahindra Group, ceea ce inseamna investitii in noi tehnologii si modele noi, cu un design atragator”, spune Dudy Perry, CEO al New Kopel Group. „Vom concentra in aceasta directie intreaga noastra experienta in piata auto din Romania, dobandita atat in relatia cu clientul final prin intermediul dealership-urilor pe care le opereaza Union Motors sau comercializarii de catre AAA New Kopel a autovehiculelor rulate, cat si in segmentul B2B, datorita Sixt New Kopel, divizia de leasing operational.”

    Ssangyong este un important producator corean de automobile, cu o experienta de 57 de ani in domeniul tractiunii 4x4, ce se adreaza acelorasi clienti exigenti vizati si de principalii sai competitori Hyundai, Kia, Mitsubishi si Toyota. Publicul tinta al automobilelor Ssangyong este reprezentat, astfel, nu doar de persoane private, dar si de companii care operaza off road si cauta automobile puternice si fiabile, cum ar fi firmele de securitate, cele care ofera servicii industriei petroliere si multe altele.

    Expertiza puternica a companiei New Kopel Group in domeniul auto a determinat compania SsangYong sa aleaga New Kopel ca nou partener pe piata din Romania. SsangYong Motor Company considera ca New Kopel Group va oferi un viitor bun brandului in Romania si datorita unor activitati precum leasing-ul operational sau rent a car pe care acesta le opereaza.

    In 2011, va fi disponibil pentru achizitie noul model Korando C200, un SUV aflat deja la a patra generatie, iar incepand cu luna ianuarie 2012, acestuia i se va adauga noul Action Sport, un Sport Utility Truck. Pentru inceput, automobilele SsangYong vor fi expuse in showroom-ul din Bucuresti, la sediul Union Motors din Otopeni.

    “Intentionam ca in primul an sa ne extindem reteaua de distributie cu 10 noi dealership-uri ce vor comercializa modelele Ssangyong”, spune Dudy Perry. “Vom fi prezenti exact acolo unde clientii nostri se asteapta sa ne gaseasca, oferind mereu acelasi standard inalt de servicii cu care deja i-am obisnuit.”

    New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane Euro, in crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimeaza o cifra de afaceri ce va depasi 30 milioane Euro.

    Vizualizari: 3636