rss

Spyker lanseaza un nou supercar

  1. 30/08/2008
  2. Tags: C8, Laviolette, Le mans, LM85, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fabricantul olandez de modele supersport ramasese dator fanilor sai cu o versiune de strada a masinii de curse C8 GTR2, dar situatia se va rezolva in curand, in ciuda dificultatilor financiare prin care trece compania.

    Pana la finalul acestui an, Spyker ne va face cunostinta cu C8 Laviolette LM85, un bolid care va arata si va merge aproape la fel ca supercar-ul angrenat in cursa de la Le Mans.

    LM85 vine de la Le Mans si de la numarul pe care l-a purtat masina de curse in celebra cursa de anduranta, asa ca pedigree-ul noului model este din start un subiect tabu; poate si mai important este insa faptul ca performantele modelului de strada vor fi similare cu ale celui de competitie; cei 450 CP impingnadu-l pe C8 LM85 pana la 100 km/h in numai 3,8 secunde (viteza maxima va fi de 300 km/h).

    Daca aveti de gand sa va garnisiti garajul de vis cu o asemenea raritate, ar trebui totusi sa va grabiti: doar 24 de unitati vor fi produse si, la cum stim noi piata masinilor de superlux, comenzile ferme se depun extrem de rapid.

    Vizualizari: 1008