rss

Spyker cumpara Lotus?

  1. 16/03/2007
  2. Tags: Formla 1, Midland
    Vezi toate fotografiile (1)
    Situatia financiara fericita de care se bucura olandezii de la Spyker le-a permis acestora sa achizitioneze echipa de Formula 1 MidLand; totusi, fundul sacului inca nu se vede, astfel incat cei de la Spyker se gandesc serios ca nu ar fi rau sa cumpere si Lotus.

    Bineinteles, presedintele Spyker, Victor Muller, a negat vehement asemenea afirmatii, dar surse apropiate companiei au declarat faptul ca cele doua firme sunt deja in discutii si ca exista chiar si un acord initial semnat.

    Se pare ca Spyker se gandeste destul de serios sa le incredinteze britanicilor fabricarea superSUV-ului D12, dar decizia finala privind aceasta achizitie o va avea actualul prorpietar al lui Lotus, Proton.

    Concernul malaezian se afla la randul lui in cautarea unui partener care sa-l ajute sa-si remedieze rezultatele din ultima vreme, iar Volkswagen si General Motors sunt interesate si el de Lotus.

    Ca urmare, Spyker va trebui sa puna pe masa o oferta destul de consistenta si nu ar fi exclus sa caute un sprijin financiar suplimentar in cel mai de sus birou al unei firme de investitii. 
    Vizualizari: 709