rss

Sportivitate extrema: Volkswagen GTI Performance

  1. 23/05/2008
  2. Tags: Golf gti, Gti performance, Worthersee tour
    Vezi toate fotografiile (6)

    Show-ul de tuning Wörthersee Tour din Austria a prilejuit celor de la Volkswagen sa prezinte un prototip, GTI Performance, care este in fapt un studiu de design de fabrica.

    Bolidul german, derivat bineinteles din hatchback-ul de serie Golf GTI, afiseaza un look mai agresiv, care este dat de usile cu deschidere pe verticala, dar si de kit-ul aerodinamic deosebit.

    La exterior, nota sportiva este data de vopseaua in doua nuante metalizate, portocaliu-negru, peste care au fost aplicate viniluri, de pasajele rotilor marite, pragurile laterale profilate care coboara garda la sol a masinii, jantele din aliaj acoperite de pneuri cu talon mic, de etrierele de mari dimensiuni vopsite in culoarea caroseriei sau imensa evacuare dubla trapezoidala inglobata in spoilerul spate.

    Habitaclul se caracterizeaza prin aceeasi linie de sportivitate, data mai ales de configuratia unica de 2+1 locuri (cel din spate pozitionat pe mijloc).

    Pasagerii au la dispozitie scaune Recaro de tip scoica, iar nuantele folosite la interior sunt aceleasi cu cele de la exterior, acdestora adaugandu-li-se numeroase insertii din aluminiu.

    Vizualizari: 1162