rss

Spionate: Porsche Boxster si Cayman facelift

  1. 15/08/2007
  2. Tags: Boxster, Cayman, facelift, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)
    Prototipurile celor doua modele Porsche care vor suferi un facelift anul viitor au fost surprinse aproape complet nedeghizate, dezvaluind cateva schimbari minore la nivelul caroseriei, exact cum se va intampla si cu operatiunea de updatare a fratelui mai mare 911, programata la finalul acestui an.

    Noi vor fi asadar stopurile cu tehnologie LED, barile de protectie redesenate si farurile retusate, al caror oval de contur va fi ceva mai alungit.

    Bumperul fata va avea in dotare prize de aer mai mari, de forma circulara, si va include si farurile de ceata; de partea cealalta, bara de protectie spate va etala un difuzor revizuit, integrat in constructia sa.

    Ca si stopurile, luminile de zi vor promova tehnologia LED, in timp ce profiul masinilor va fi dominat de prezenta unor jante noi, preluate de la 911.

    La nivel tehnic schimbarile vor fi minime, inginerii Porsche modernizand motoarele ceva mai devreme in acest an prin adoptarea sistemului VarioCam Plus.

    Este posibil totusi ca Porsche sa mai adauge unul-doi cai in plus, in caz ca cineva nu se va lasa convins de aceste diferente intre vechi si nou.  
    Vizualizari: 1003