rss

Spionat: Volkswagen Scirocco

  1. 30/07/2007
  2. Tags: Scirocco, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Un fotograf dibaci a reusit sa surprinda un prototip de Scirocco, testat in desertul Death Valley din SUA.

    Masina avea un camuflaj destul de serios, astfel ca prea multe detalii de finete ale caroseriei nu prea se disting, dar ne putem astepta sa se alinieze la designul promovat de conceptul Iroc, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Paris.

    Mai notam ca, din proportiile masinii fotografiate, se poate deduce faptul ca noua sportiva din Wolfsburg va avea un habitaclu destul de incapator, putand fi utilizata, cu mici concesii, chiar zi de zi.

    Pentru ca performantele sa fie pe masura designului reusit, VW apeleaza la ce are mai bun in arsenal. Astfel, dupa ce uitam repede de varianta de baza (1.6 litri, FSI, 115 CP), ne putem astepta la o varianta de 210 cai a propulsorului 1.4 TSI, la V6-le de 3.200 cmc si 250 CP, cat si la dieselul de 2 litri si 170 de cai.

    Variantele mai puternice vor primi tractiune integrala, iar transmisiile pot fi, la alegere, manuale clasice sau mult aclamatele DSG-uri.

    Conform ultimelor zvonuri, Scirocco va sosi la inceputul lui 2008, la un pret de baza de aproximativ 25.000 de euro si va imparti liniile de productie din Portugalia cu Eos.
    Vizualizari: 1047