rss

Spionat: Volkswagen Golf VI

  1. 01/08/2007
  2. Tags: Golf VI, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)
    Undeva in desertul din Arizona, fotografii-spioni au fost din nou la datorie, imortalizand cu obiectivele lor o sesiune de teste ale mult-asteptatului Golf VI.

    Avand partea frontala si cea din spate puternic mascate, masina de test nu releva un detaliu foarte important: oare va rupe noua generatie legaturile cu designul mult prea clasic si va fi un produs care, pentru prima data in istoria lui, va miza mai mult pe sentimente decat pe clasica inginerie germana?

    Va trebui sa asteptati pentru acest raspuns cel putin pana la aparitia unor noi poze-spion sau pana la prezentarea oficiala, din 2008.

    O generatie a unei masini, de obicei, este schimbata din cauza interesului evaporat din partea clientelei, dar in cazul lui V se mai adauga si faptul ca aceasta masina, pur si simplu, este prea costisitoare de construit, motiv pentru care VI-le se va folosi tot de aceasta platforma, ale carui componente VW spera sa le poate fabrica mai ieftin (mai multe detalii aici).

    Fata de ce v-am relatat la sfarsitul lui mai, putem sa va mai confirmam ca GTI-ul va avea mai mult de 200 de cai, deci motorul actualei generatii va propulsa un model normal, cat si faptul ca R36 va avea 280 CP.

    Cu varianta de serie, cel mai devreme, ne vom intalni la Salonul Auto de la Geneva din 2008, vanzarile pe Batranul Continent demarand imediat dupa incheierea show-ului. Golf VI va deveni o masina mondiala abia in 2010, cand, sub denumirea de Rabbit, va debuta si in SUA.
    Vizualizari: 885