rss

Spionat: un Ferrari misterios

  1. 02/08/2008
  2. Tags: F500
    Vezi toate fotografiile (1)
    Abia ce s-au racit zvonurile privindu-l pe “noul Dino” ca un nou prototip Ferrari a fost zarit pe strazile din Maranello, dand drumul unui nou val de speculatii cu privire la modelul pe care il anunta.

    In acest moment, doua ipoteze sunt considerate ca fiind cele mai apropiate de adevar: fie avem de-a face cu inlocuitorul lui F430, fie cu un nou concept pe care il vom vedea destul de curand la un mare salon auto.

    Misteriosul bolid are un design si un layout al constructiei similar cu al lui F430, ceea ce i-a determinat pe multi sa spuna ca masina este un Ferrari F500 camuflat – coupe cu motor central si motor V8 de cinci litri destinat a inlocui actualul entry-level Ferrari chiar la anul.

    Totusi, exista si un grup separat de “zvonisti” care sunt convinsi ca acesta este doar un alt Ferrari cu caroseria realizata la comanda, fiind stiut faptul ca marca italiana si-a redescoperit dragostea pentru munca de carosier, colaborand intens cu firme celebre in domeniu precum Fioravanti, Pininfarina si Zagato.

    Oricare ar fi adevarul, fiti siguri ca le va conveni de minune tuturor...
    Vizualizari: 815