rss

Spionat: Toyota Prius

  1. 23/08/2008
  2. Tags: Hibrid, Prius, Spyshot, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Noua generatie a hibridului dedicat Toyota a fost din nou subiectul unei sesiuni de fotografii indecente, de data aceasta dezvaluind ceva mai mult privior la designul exterior si aranjamentul habitaclului.

    De asemenea, sursele din cadrul companiei japoneze au dezvaluit faptul ca masina va suferi modificari importante si in ceea ce priveste dimensiunile, mizand pe o latime mai mare si o lungime mai mica.

    Faptul ca noul Prius va fi mai scurt cu 3 cm si mai lat cu 2,5 cm conteaza insa mai putin: cel mai important lucru pe care il vei putea povesti despre masina asta se afla sub coaja de metal in doua volume (mai tarziu, vom asista si la lansarea unei versiuni sedan).

    Acolo, japonezii vor instala un sistem de propulsie hibirda nou-nout, format dintr-un motor pe benzina de 1,8 litri si 100 CP si un motor electric de ultima generatie, ce va primi curent inclusiv de la acoperisul format din panouri solare.

    In total vor fi in jur de 160 CP, dar Prius va avea consumul unei masini de 16 CP: doar 2,9 litri de combustibil in regim combinat, plus emisii de CO2 sub pragul de 100 g/km. Dealerul Toyota din zona Holywood va fi fara indoiala sufocat...

    Vizualizari: 936