rss

Spionat: Suzuki Kizashi

  1. 01/09/2008
  2. Tags: Kizashi, Spyshot, Suzuki
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fabricantul japonez a creat trei concepte cu numele Kizashi, insa doar ultimul dintre ele – sedanul dezvaluit in martie la Salonul Auto de la New York – avea infatisarea unui vehicul ce putea fi produs imediat in serie.

    Si iata ca asa se va si intampla, Kizashi 3 fiind cel ales si... cel surprins recent de camerele fotografilor-spioni.

    Masina va avea o lungime de 4,65 m lungime, ceea ce inseamna ca va incerca sa puna pe harta numele Suzuki intr-unul dintre cele mai dificile sectoare din lume: clasa medie.

    Indiferent daca privim piata europeana sau cea de peste Ocean, Kizashi va avea de concurat cu nume consacrate precum VW Passat, Ford Mondeo, Renault Laguna, Honda Accord sau Toyota Camry; pe de alta parte, nu avem nici un motiv sa il condamnam din start la o vizita pe esafod, Suzuki facand din cate se pare eforturi mari pentru a crea un produs competitiv.

    Bunaoara lungimea masinii, care unora li se va parea destul de mica, nu tradeaza prezenta unui habitaclu inghesuit; dimpotriva, japonezii au tras cat au putut de ampatament pentru ca interiorul sa stea departe de cliseul conservei cu sardele.

    Apoi, desi gama de motoare nu va impresiona pe nimeni cu numarul de membri, ea pare sa acopere, in mare, toate preferintele: va exista un 2,3 litri pe benzina pentru grupul clientilor de modele “entry-level”, un 3,6 litri, consumator de acelasi combustibil, pentru cei care vor sa ajunga cat mai repede din A in B, plus un doi litri turbodiesel pentru europenii care au ridicat inventia lui Rudolph la rang de religie.

    Propulsoarele vor comunica cu rotile prin intermediul unor cutii de viteze manuale, insa Suzuki va oferi si o transmisie automata cu sase trepte si comanda pe volan; mai mult, unele modele vor putea fi dotate optional cu un sistem de tractiune integrala de tip AWD.

    Kizashi va fi fabricat la o uzina nou-nouta din Japonia si va fi initial lansat in aceasta tara. In Statele Unite si Europa va ajunge incepand cu mijlocul lui 2010, iar noi vom avea parte si de alte cateva versiuni de caroserie (puteti lua in calcul deja un hatchback si un combi).

    Vizualizari: 913
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »