rss

Spionat: Subaru Impreza WRX STi Spec C

  1. 21/07/2008
  2. Tags: Impreza sti, Spec c
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acest nume interminabil ar putea fi tinut minte mai repede decat ai crede in cazul in care masina care il poarta va fi atat de tare pe cat se spune.

    Cel mai violent dintre STi-uri a fost recent spionat in “Iadul Verde” de la Nurburgring, etalandu-si silueta zvelta si pachetul aerodinamic impresionant.

    Trecand rapid peste jantele din aliaj usor, eleronul cu design modificat pozitionat in prelungirea plafonului si marele diffuser aerodinamic integrat in bara de protectie spate – la urma-urmei, astea-s chestii obisnuite pentru fanii genului –, mentionam, daca mai era nevoie, ca marele atu al lui Impreza STi Spec C va fi greutatea cu circa 70 kg mai mica decat a masinii de serie, completata de prezenta catorva CP in plus.

    Cum s-au eliminat atatea kilograme? In teorie, destul de simplu: plafonul, hayonul si usile din otel au lasat locul unora din aluminiu, geamurile sunt mai subtiri, iar bateria si rezervorul de combustibil au fost inlocuite cu unele de dimensiuni mai mici.

    In plus, hot-hatch-ul Subaru a primit un tuning nou pentru trenul de rulare, ce a presupus rigidizarea suspensiilor, montarea unor discuri de frana mai mari si ameliorarea raspunsului directiei. Finalul verii se anunta incendiar...
    Vizualizari: 996