rss

Spionat: Seat Ibiza FR

  1. 14/04/2008
  2. Tags: Seat ibiza cupra, Seat ibiza fr
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cea de-a patra generatie a modelului de clasa mica Seat va pune deocamdata la dispozitia clientilor doar cateva motoare pe benzina, insa cat de curand acesia vor putea alege si dintr-un numar important de versiuni diesel sau, pentru cei mai pasionati dintre ei, dintre sportivele FR si Cupra.

    De curand, FR a fost spionat in timpul testelor de sosea, afisand un set de jante de mari dimensiuni, un sistem de franare cu discuri generos dimensionate si o evacuare cu un sunet apetisant.

    Masina va semana intr-o masura mai mare sau mai mica cu incitantul concept Bocanegra, dezvaluit de marca spaniola cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, aceasta masina sugerand si motorizarea pe care FR o va pune la dispozitie: 1,4 litri TSI de pe Golf GT, capabil de 170 CP.

    La scurt timp dupa prezentarea lui Ibiza FR, Seat va face loc pe piata si impetuoasei Ibiza Cupra, o masina care-si va pune in dificultate adversari precum viitorul Ford Fiesta ST si Grande Punto Abarth gratie prezentei unei versiuni de 200 CP ale aceluiasi 1,4 TSI.
    Vizualizari: 1008