rss

Spionat: Saab 9-5

  1. 21/01/2009
  2. Tags: 9-5, facelift, Frankfurt, Saab, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nava-amiral a constructorului suedez se afla pe piata de 12 ani si, desi a primit un facelift consistent cu putin timp in urma, se simte drastic nevoia unei schimbari totale.

    Aceasta ar putea fi gata la timp pentru a putea fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna, insa, pana atunci, noua generatie 9-5 tocmai a fost din nou spionata in timpul testelor de strada.

    Noul 9-5 se afla sub un camuflaj consistent, astfel incat mare lucru din liniile de design exterior nu s-a putut observa; totusi, se asteapta ca masina sa aiba un profil destul de asemanator cu cel al generatiei actuale, in timp ce suprafetele vor fi conturate astfel incat sa respecte mult mai constiincios coordonatele temei "Born From Jets".

    Din punct de vedere tehnic, viitoarea genera]ie a sedanului de clasa mare Saab va fi construita pe platforma lui Opel Insignia, de la care va prelua si motorizarile (diesel sau pe benzina).

    Rolul de top-model va fi jucat de o versiune echipata cu un agregat V6 turbo de 2,8 litri, ce va trimite aproximativ 300 CP catre toate cele patru roti.

    Vizualizari: 1020
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »