rss

Spionat: SAAB 9-5?

  1. 29/10/2008
  2. Tags: 9-5, Insignia, Saab, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (5)


    Chiar daca SAAB a amanat prezentarea mai multor modele, data de aparitie a noului 9-5 a ramas aceeasi, probabil doar si pentru simplul motiv ca limuzina suedeza este de peste 10 ani pe piata.

    Faptul ca lucrurile merg inainte pare sa fie sustinut si de aceste poze spion, in care figureaza un prototip de Opel Insignia, dar cu interior de SAAB.

    E drept ca platforma lui Opel Vectra este folosita si de 9-3, deci Insignia ar trebui sa dea bazele tot pentru modelul de clasa medie, dar unele zvonuri sustin ca suedezii ar vrea sa foloseasca, din dorinta de a economisii bani, aceeasi platforma pentru ambele masini.

    Pozele nu sunt de cea mai buna calitate, dar se vede ca “instrumentarul” este de SAAB (e corecta atat dispunerea, cat culoarea luminilor), iar cei cu adevarat “pe faza” vor observa inclusiv contactul plasat tot pe tunelul median.

    Fireste ca nu poti fi 100% sigur cand vine vorba de un astfel de prototip, dar faptul ca situatia financiara a lui GM este din ce in ce mai rea, respectiv ca SAAB are nevoie ca de aer de o limuzina de clasa mare moderna inclina balanta in directia lui 9-5.

    Vizualizari: 1010
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »