rss

Spionat: Saab 9-3 facelift

  1. 19/04/2007
  2. Tags: facelift, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)
    Limuzina de clasa medie a suedezilor a fost surprinsa in timpul ultimelor teste, ea urmand sa fie lansata in aproximativ o luna.

    Chiar daca schimbarile la exterior nu sunt majore, sunt anumite surse care sustin ca, in schimb, partea tehnica a fost amplu modificata.

    In primul rand, suedezii vor prezenta un nou sistem de tractiune integrala, produs de catre Haldex, care va beneficia de aportul unui diferential electronic, zice-se, foarte performant.

    Se pare ca acesta este foarte eficient mai ales cand masina gliseaza sau cand se parcurg inlantuiri de viraje, ceea ce suna foarte bine.

    In afara de tractiunea 4x4, suedezii au prelucrat si propulsorul turbo (format V6), care va fi capabil de 300 CP pe noul Aero.
     
    Schimbarile exterioare de care vorbeam se rezuma la farurile cu geam clar, noi stopuri dispuse tot pe verticala la varianta combi, cateva ornamente din metal si o noua grila, inspirata de Aero-X (foto).

    Lansarea este programata pentru mijlocul lunii mai, iar primele poze oficiale vor fi date publicitatii in prima saptamana din aceeasi luna.
    Vizualizari: 879