rss

Spionat: S-Klasse Coupe

  1. 11/03/2009
  2. Tags: BlueHybrid, Cl, Mercedes, S-Klasse Coupe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes CL isi va schimba cat de curand numele in S-Klasse Coupe, momentul urmand a fi marcat printr-o operatiune de facelift destul de importanta.

    In afara de schimbarile la nivel estetic, marele coupe de lux ar putea include in gama si o motorizare ecologica de tip benzina-electric, pe care o vom intalni si pe viitorul S400 BlueHybrid.

    Masina a fost din nou spionata in timpul unor teste la temperaturi joase, dezvaluind de data aceasta o pereche de faruri cu design usor schimbat, un calandru verticalizat, un set de blocuri optice cu tehnologie LED (pentru luminile de zi si stopuri), precum si schimbari la nivelul barelor de protectie si evacuarilor.

    Din punct de vedere tehnic, S-Klasse Coupe va ramane in mare masura asemanator cu CL, insa nu este exclus sa asistam la o crestere a performantelor motoarelor actuale, concomitent cu o reducere a nivelului de noxe.

    In plus, germanii ar putea include in “meniu” si iminenta motorizare 400 BlueHybrid, in curand disponibila pe S-Klasse, ce are la baza o echipa alcatuita dintr-un motor pe benzina de 3,5 litri (279 CP) si un motor electric de 20 CP.

    Cu ajutorul ei, S400 BlueHybrid va obtine un consum mediu de numai 7,9 litri/100 km, asa ca nu ne asteptam la mai putin din partea lui S-Klasse Coupe. Sau, in fine, la mai mult...

    Vizualizari: 1037