rss

Spionat: Rolls Royce RR4

  1. 29/04/2008
  2. Tags: Baby-rolls, Rr4
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noi il cunoastem deocamdata sub numele de cod “RR4” sau dupa porecla “Baby Rolls”, insa acest sedan mai mic ca dimensiuni decat Phantom si, totodata, mult mai ieftin, va avea un rol extrem de important pentru succesul financiar al celor de la Rolls-Royce, fiind de asteptat sa dubleze vanzarile companiei cu fiecare an care activeaza pe piata.

    Programat sa apara in numai doi ani de zile, RR4 se afla in pline teste pe soselele din Marea Britanie si Germania, o oportunitate pe care fotografii-spioni nu aveau cum sa o rateze.

    La inceput, masina va fi construita intr-o cadenta de 800 de unitati anual la fabrica de la Goodwood, o cifra extrem de apropiata de cele 805 masini pe care a reusit Rolls-Royce sa le vanda anul trecut.

    Asa cum probabil stiti deja, RR4 va avea la baza platforma tehnica a viitorului BMW Seria 7, dar intr-o versiune puternic modificata astfel incat comportamentul masinii sa semene pe cat posibil cu al unui model Rolls-Royce.

    Din punct de vedere al designului, nu va asteptati la prea mari diferente intre Phantom si RR4, “Baby Rolls” urmand a seduce prin aceeasi capota de motor lunga si spate scurt, precum si prin cursivitatea liniilor profilului.

    De fapt, am putea paria ca elementul decisiv in ceea ce priveste seductia va fi pretul de chilipir, specialistii estimand ca britanicii nu vor pretinde mai mult de 300.000 de dolari pentru fiecare masina.

    Vizualizari: 823