rss

Spionat: Rolls Royce RR4

  1. 23/08/2008
  2. Tags: Phantom, Rolls Royce, Rr4, Spyshot
 

“Baby Rolls” isi va face debutul peste mai putin de doi ani, urmand a dubla productia actuala a constructorului britanic si completa printr-un lux conservator prezenta dinamica si oarecum rece a lui BMW Serie 7.

Pana atunci insa, masina a intrat din nou in obiectivele camerelor foto, dezvaluind in ciuda unui camuflaj inca consistent un profil deja familiar.

Este vorba evident de conturul fratelui mai mare Phantom, RR4 urmand a fi practic o versiune intrata la apa a marei limuzine de lux.

Construita avand la baza multe componente preluate de la versiunea cu ampatament lung a lui Serie 7, masina ii va costa pe britanici mai putin decat ati fi crezut... ceea ce nu inseamna insa ca va fi un chilipir; dimpotriva – intre ea si cel mai scump “Septar” va fi o distanta apreciabila, preturile urmand a varia in intervalul 200.000-300.000 de euro.

Important este insa ca va fi un Rolls Royce in rest, asa cum, de altfel, ne asigura chiar presedintele Ian Robertson: “RR4 va avea atributele si comportamentul unui Rolls Royce veritabil”. Nu ne am fi indoit nici o clipa de asta...

Vizualizari: 948