rss

Spionat: Renault Megane Scenic

  1. 11/06/2008
  2. Tags: Megane scenic
    Vezi toate fotografiile (1)
    In viitorul apropiat, cei mai importanti jucatori de pe piata auto europeana vor tura la maximum “motoarele” clasei compacte, pe masura ce reprezentantii lor se apropie, cam in acelasi timp, de finalul carierei.

    Printre ei se afla si Renault, care se grabeste sa ne faca cunostinta cu noul Megane chiar la Salonul Auto de la Paris de anul acesta, insa hatch-ul nu va sosi neinsotit: langa el, va odihni noul Megane Scenic.

    Continuator al unei linii de MPV-uri ce se intinde deja pe durata a doua generatii, noul Scenic a fost deja subiectul unei sesiuni de foto-spionaj efectuata in timpul ultimelor teste de strada, care a lasat sa se intrevada un design puternic inspirat de conceptul Megane Coupe de la Geneva (acea masina va influenta, evident, si designul lui Megane III).

    Totusi, adevarata poveste a masinii va fi relatata de habitaclu, a carui spatialitate, modularitate si functionalitate trebuie sa il propulseze printre cele mai reusite din segment.

    Apropo de spatiu, cei mai pretentiosi in aceasta privinta pot astepta versiunea cu sapte locuri a lui Scenic, Grand Scenic, ce va debuta la scurt timp dupa aceea.
    Vizualizari: 811
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »