rss

Spionat: Renault Megane III

  1. 26/05/2008
  2. Tags: Megane, Vw golf
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fanii lui Renault pot incepe linistiti numaratoarea inversa pana la dezvelirea oficiala a celei de-a treia generatii Megane – ce va avea loc la Paris –, fiindca, intre timp, auto.ro va umple timpul ramas cu cea mai noua imagine randata pe computer, opera a baietilor de la Infomotori.

    Considerata drept cea mai buna interpretare a viitorului model compact Renault, poza ne dezvaluie o masina mult mai “cuminte” decat cea de acum, apartenenta la noul curent initiat odata cu Laguna si Twingo.

    Cu un asemenea look clasic nu ai cum sa dai gres, mai ales pe pietele emergente, iar numarul unu francez este extrem de ambitios in ceea ce priveste cotele de piata ale modelelor sale. Megane III are asadar misiunea sa devina un adevarat campion al vanzarilor in segmentul sau, chiar daca, asa cum bine se stie, respectivul sector este cel mai disputat din Europa.

    Renault are atat fondurile necesare, cat si experienta pentru a face din Megane una dintre cele mai apreciate masini din clasa, mai ales ca, foarte probabil, masina va urma trend-ul ascendent catre zona premium, asa cum a facut-o Laguna sau cel mai de temut adversar al sau, VW Golf.

    Gusturile consumatorilor vor fi satisfacute, ca de obicei, cu aproape toate tipurile de caroserie imaginabile – hatchback in trei si cinci usi, sedan, combi, cabrio etc. – si cu o gama de motoare aproape completa inca de la debut. Pariem pe o serie de propulsoare pe benzina si diesel modernizate, cu capacitati cuprinse intre 1,4 litri si doi litri, respectiv 1,5 litri si doi litri.

    Ceva mai tarziu, urmasul senzationalului Megane II RS isi va face si el aparitia, propulsat, ca si actualul model, de un agegat turbo de doi litri capabil de cel putin 225 CP. Aceasta masina se va cere platita cu macar 25.000 de euro, insa cei mai putini pretentiosi vor putea cumpara la orice ora un Megane III pentru mai putin de 15.000 de euro...

     
    Vizualizari: 899