rss

Spionat: Range Rover facelift

  1. 02/09/2008
  2. Tags: Range Rover, Spyshot, SUV, tot-teren
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cel mai nobil SUV pe care il poti cumpara la ora actuala, Range Rover, a fost din nou tinta camerelor foto din dotarea fotografilor-spioni, cu aproximativ jumatate de an ramasa pana la debutul sau oficial.

    Introdusa in 2002 si supusa deja unui facelift important in 2005, nava-amiral a companiei britanice specializata in modele tot-teren va fi inlocuita de o noua generatie abia in 2012.

    Asadar, un nou facelift de proportii se impunea pentru ultimii patru ani de viata, chiar daca acesta va fi si mai discret decat primul: cateva mici retusuri ale calandrului, farurilor, bordului si consolei centrale vor diferentia “noul” Range Rover de actuala versiune.

    Mai interesante vor fi lucrurile in sectorul mecanic, acolo unde un nou V8 de cinci litri cilindree, ce va intra si in dotarea unor modele Jaguar, isi va face loc la varful gamei.

    In versiune aspirata el va dezvolta circa 400 CP, dar ajutat de un compresor mecanic el poate trimite catre roti cu 100 CP mai mult – suficient cat sa ii puna probleme lui Cayenne Turbo.

    Vizualizari: 900