rss

Spionat: prototip Honda NSX

  1. 23/05/2007
  2. Tags: Honda NSX, Prototip
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cativa fotografi abili au surprins la Nürburgring un “catar” interesant, adica un S2000 cu proportii ciudate. Cu toate ca e tentant sa te gandesti la viitoarea generatie a roadsterului japonez, “straiele” cabrio sunt, insa, doar pentru show.

    In primul rand, se vede cu ochiul liber ca acest prototip este mult mai lat si mai lung, iar pavilionul rigid n-a fost folosit pana acum pe modelul de serie.

    Zvonurile au prins aripi repede si, din cate se pare, masina surprinsa este folosita pentru a fi testate o serie de componente ale viitorului NSX, cum ar fi propulsorul (ce nu va mai fi montat central) si trenul de rulare.

    Despre viitorul varf de gama printre sportivele constructorului nipon se stiu cam putine lucruri, studiul Acura Advanced Sports Car Concept fiind abandonat, urmand ca liniile caroseriei sa fie redesenate radical.

    In momentul prezentarii lui AASCC gurile mai avizate sustineau ca varianta de serie va urma spre sfarsitul acestui an, dar, in momentul de fata, un orizont mai realist pare sa fie 2009.
    Vizualizari: 1246
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »