rss

Spionat: Porsche Boxster

  1. 24/01/2009
  2. Tags: Boxster, Cayman, Porsche, Zuffenhausen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fabricantul din Zuffenhausen a dezvaluit recent un facelift pentru perechea Boxster/Cayman, insa aceasta este doar o metoda de a mai atrage cativa clienti pana cand noua generatie, ce va avea premiera in 2011, isi va intra in drepturi.

    Masina se afla deja in plina faza de testare rutiera, asa cum o dovedeste si ultimul set de fotografii-spion.

    Potrivit surselor de informatie din cadrul companiei, viitorul Boxster va avea o caroserie complet noua, nici macar componenta nefiind lasata de la actualul model.

    Bineinteles, asta nu inseamna ca masina va fi atat de diferita ca design incat sa nu mai poata fi recunoscuta drept un Porsche, insa, probabil, se vor schimba suficient de multe incat sa nu se spuna despre ea ca este doar o ciorba reincalzita.

    Din punct de vedere tehnic, vom asista in primul rand la un program serios de reducere a masei proprii, ce ar putea rezulta mai departe in introducerea unui motor de baza cu patru cilindri supraalimentat (dotat probabil cu injectie directa.

    Acesta va dezvolta cel putin 200 CP si il va ajuta pe Porsche sa indeplineasca tot mai drasticele norme de poluare europene fara ca firma germana sa distruga valorile sportive pe baza carora si-a construit celebritatea. Cel putin, asa speram...

    Vizualizari: 1019