rss

Spionat: noul VW Touareg

  1. 16/07/2008
  2. Tags: Touareg
    Vezi toate fotografiile (1)
    In functie de piata pe care a activat, SUV-ul VW a avut succes si nu prea, insa constructorul din Wolfsburg vrea sa schimbe aceasta situatie cu una aferenta unui succes pe linie.

    In 2010, vom face cunostinta cu noul Touareg, care, desi va fi ceva mai mic decat actuala masina, va avea sapte locuri, motoare mai eficiente si preturi mai competitive. Pana atunci insa, iata primul set de fotografii-spion...

    In fata armadei de modele japoneze si a concurentilor europeni Touareg va raspunde cu o platforma tehnica complet noua, ce va deservi si la fabricarea viitoarelor Porsche Cayenne si Audi Q7.

    Realizata intr-o masura consistenta din aluminiu pentru a mentine greutatea masinii la un nivel cat mai mic, ea va accepta o serie de motorizari puternice insa, cel putin in momentul de fata, nu se stie daca in gama vor mai exista monstrii precum V10 TDI sau W12.

    In schimb, vom avea obisnuitele variante V6 si V8 pe benzina – de 3,2 litri si 280 CP, respectiv 4,2 litri si 345 CP –, plus doua agregate turbodiesel: de 2,7 si trei litri (toate motoarele vor fi cuplate cu cutii de viteze automate cu sase trepte).

    Cat priveste designul, asteptati-va la o evolutie a celui actual, in care sportivitatea va juca un rol sensibil mai important (gurile rele spun ca va noul Touareg va semana cu un Tiguan mai mare).
    Vizualizari: 2047