rss

Spionat: noul Subaru Forester

  1. 27/09/2007
  2. Tags: Asdasd, Audi
Inca de anul trecut, de pe vremea cand il vanau pe Subaru WRX, fotografii-spioni au surprins si un Subaru Outback destul de ciudat, insa nu i-au dat foarte multa atentie. Iata insa ca interesanta masina a aparut din nou, iar cei care s-au dat mai aproape de ea au observat ca, de fapt, au de-a face cu un vehicul cu totul nou, acoperit cu un mulaj de Outback.

Ei bine, se pare ca sub aceasta “coaja” se ascunde partea tehnica a noului Forester...

Noua generatie a cross-over-ului Subaru va debuta pe piata in 2009 si va surprinde pe toata lumea cu dimensiunile lui, semnificativ mai mari decat a modelului actual.

Fata de Outback, mulajul la care priviti acum este mai jos, mai lung si mai lat, avand un ampatament de aproape 2,76 m – cu peste 20
de cm mai mare decat Forester si chiar cu un cm mai mare decat a lui Tribeca.

In plus, se pare ca si latimea este mai mare cu aproximativ 5 cm fata de un Outback, ceea ce inseamna ca, fata de actualul Forester, are in plus 8,5 cm.

Deocamdata, acestea sunt singurele date pe care le avem despre viitorul SUV entry-level al constructrorului japonez, dar promitem sa revenim pe masura ce misterul va fi dizolvat de influentele temporale.
Vizualizari: 873