rss

Spionat: Noul pachet M pentru Serie 3

  1. 21/08/2008
  2. Tags: BMW , BMW, M3, pachet optic, Serie 3
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Recent, modelul de clasa medie BMW a primit un facelift menit sa il tina in cartile clasei inca vreo doi-trei ani, iar acum avem o prima imagine cu versiunea updatata a pachetului optic M.

    Din pacate pentru criticii nemultumiti de faptul ca accesoriile apropiau vizual prea mult modelele obisnuite de M3, noua gama de upgrade-uri stilistice vor micsora si mai mult distanta dintre cele doua lumi, “multumita” in mare parte designului capotei.

    Aceasta, dupa cum se poate vedea, prezinta un set de prize de aer destul de tipatoare, asa cum si capota lui M3 se distinge de restul prin acea umflatura flancata de doua decupaje oarecum similare.

    Mai mult decat atat, spoilerele frontale ale celor doua modele seamana ca doua picaturi de apa, astfel incat, cel putin din fata, iti va fi usor sa le confunzi; totusi, misterul se va risipi fie cand vei “prinde” masina din profil – jantele si pragurile sunt desenate diferit –, fie cand ii vei studia spatele – cele patru tevi de esapament ale lui M3 nu lasa nici o urma de indoiala asupra prezentei megastarului din Munchen.

    Totusi, va exista o cale de a te apropia de performantele unui M3 fara sa iti golesti conturile: curand, catalogul cu componente preluate de la cel mai rapid M3 va fi disponibil, iar de acolo iti vei putea alege un diferential cu alunecare limitata special creat pentru transmisia cu dublu ambreiaj si chiar kit-uri de crestere a performantelor motorului 3.0 twin-turbo.

    Sfatul nostru? Strange bani pentru un M3. In felul asta, nimeni nu-ti va lipi o eticheta pe care scrie “Wannabe”...

    Vizualizari: 970